Φωτογραφία από την δεύτερης ποιητικής συλλογής της τυφλής συναδέλφου, κας Γιώτας Γιουγλή-Καλουδάκη, με τίτλο: «Αγρυπνία Ψυχής», από τις εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2ης ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΣ ΓΙΟΥΓΛΗ-ΚΑΛΟΥΔΑΚΗ

Το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Νοεμβρίου, σημειώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, η παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής της τυφλής συναδέλφου, κας Γιώτας Γιουγλή-Καλουδάκη, με τίτλο: «Αγρυπνία Ψυχής», από τις εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ. 

Συγκεκριμένα, ο Φορέας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας, καλωσόρισε για πρώτη φορά μετά από καιρό φίλους και λάτρεις της ποίησης, σε μια βραδιά η οποία στέφθηκε με επιτυχία και κινήθηκε σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης.

Η βραδιά ξεκίνησε με επιστολή-χαιρετισμό του Προέδρου του Δ.Σ., κου Μπασιά Εμμανουήλ προς όλους τους παρευρισκόμενους και ιδιαίτερες ευχές και συγχαρητήρια προς τη δημιουργό για τη νέα της ποιητική συλλογή και διαρκείς πνευματικές αναζητήσεις.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, καλωσόρισαν δια ζώσης τους παρευρισκόμενους και μίλησαν για τη δημιουργό, ο κος Ζάκκας Φώτης, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Βιβλιοθηκών, η κα Ρουκουτάκη Γωγώ, Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων, η οποία απήγγειλε και τρία ποιήματα, καθώς και η Γενική Γραμματέας, κα Κατσαρού Δήμητρα.

Την εκδήλωση χαιρέτισε μέσω επιστολής του και ο Πρόεδρος του Π.Σ.Τ., κος Μαριόλας Ηλίας, ο οποίος επίσης συνεχάρη την κα Γιουγκλή-Καλουδάκη για το νέο της έργο και ευρύτερη δράση.

Στο σύνολο παρουσιάστηκαν 12 από το σύνολο των 48 ποιημάτων που απαρτίζουν την συλλογή, ενώ  για τη συλλογή μίλησε με τιμητικά λόγια και ο Διευθυντής των εκδόσεων ΙΩΛΚΟΣ και συγγραφέας, Κος Κορίδης Κων/νος.

Πέραν της Αντιπροέδρου, ποιήματα απήγγειλαν οι κυρίες Βλάχου Ντίνα και Πανταλέων Μαρία από το περιβάλλον της κας Γιουγλή-Καλουδάκη, καθώς και η ηθοποιός κι εκπρόσωπος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», κα Νικολαϊδου Μαρίνα.

Η βραδιά έκλεισε με τα λόγια της ίδιας της δημιουργού, που έλαβε το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, με τις ευχές όλων να είναι καλοτάξιδη η συλλογή της.

Την εκδήλωση τίμησε ανάμεσα σε φίλους και ωφελούμενους του Φορέα και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών και της Ελληνικής Ομοσπονδοίας Συλλόγων Σπανίων Παθήσεων, κος Χατζηχαραλάμπους Στρατής.

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση της δεύτερης ποιητικής συλλογής της τυφλής συναδέλφου, κας Γιώτας Γιουγλή-Καλουδάκη, με τίτλο: «Αγρυπνία Ψυχής», από τις εκδόσεις ΙΩΛΚΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *